Lista magazinelor prezente in promoţia
"Salonul Fetelor"
Am uitat parola

Bun venit în Salonul Fetelor!

*Campuri obligatorii


Ține-mă minte

Am uitat parola

ROWENTA BRUSH ACTIV CF9421Perie rotativă Rowenta CF9320Perie rotativă Rowenta CF9220D0Perie rotativă Rowenta Elite Model Look CF9232Perie rotativă Rowenta Brush Activ' for Elite CF9032

Vrei o șansă în plus la tragerea la sorți?

Înscrie cel puțin un bon în promoția Salonul Fetelor și invită-ți cele mai bune trei prietene în salonul tău.
Completează numele și adresele de e-mail, apoi alege-le coafura Rowenta Brush Activ’ care li se potrivește cel mai bine, iar noi le vom trimite o recomandare personalizată din partea ta!
Dragă
Notice: Trying to get property of non-object in /webapps/seb16_013/liteweb/modulebase.php(217) : eval()'d code on line 284

Notice: Trying to get property of non-object in /webapps/seb16_013/liteweb/modulebase.php(217) : eval()'d code on line 284
,

Îți mulțumim pentru recomandarea făcută, pentru care beneficiezi deja de o șansă in plus la tragerea la sorți.

Mult succes!
Campania promoțională "Salonul Fetelor" s-a încheiat la 31.12.2016.

Prin click aici, poți să vizualizezi lista câștigătorilor.


TERMENI ȘI CONDIȚII LEGALE DE UTILIZARE A SITE-ULUI

Accesând acest site, luați la cunoștință și agreați toate condițiile și termenii de utilizare de mai jos.

1. Materialul publicat pe acest site este destinat și poate fi folosit doar pentru uzul dumneavoastră personal, cu caracter necomercial. Luând în considerare această autorizare, suntem de acord ca orice copie a acestui site, orice material cuprins în acest site, pe care dumneavoastră o veți face, să păstreze dreptul de utilizare.
Orice utilizare neautorizată a materialelor poate supune persoana în cauză la penalități ce privesc încălcarea dreptului de utilizarea a marcilor, drepturi publice și private.

2. Toate mărcile și logo-urile existente în acest site sunt mărci și logo-uri înregistrate sau neînregistrate ale Groupe SEB Romania și companiile sale înrudite. Nimic din ceea ce este conținut în acest site - orice licență, patent sau marca afișată, nu trebuie considerate ca fiind gratuitate, implicit sau nu, și utilzate ca atare fără permisiunea scrisă a proprietarului mărcii.

3. INFORMAȚIILE CONTINUTE ÎN ACEST SITE SUNT FURNIZATE CA ATARE, FĂRĂ NICIUN FEL DE GARANȚIE, EXPRESĂ SAU IMPLICITĂ, INCLUZÂND, DAR NU LIMITÂNDU-SE, LA GARANȚIA COMERCIALIZĂRII, CONFORMITĂȚI SAU A VREUNUI ALT SCOP PARTICULAR.

4. Groupe SEB Romania nu garantează acuratețea sau completitudinea informațiilor. Groupe SEB Romania nu își asumă nicio responsabilitate pentru erorile sau omisiunile de conținut, pentru actualizarea informațiilor sau corectitudinea lor.

5. Groupe SEB Romania își rezervă dreptul de a face în orice moment, fără notificare prealabilă, modificări ale informațiilor, materialelor, echipamentelor, specificațiilor, modelelor sau a disponibilității.

6. Groupe SEB Romania NU ESTE RESPONSABILĂ PENTRU NICIO DAUNĂ DIRECTĂ, ACCIDENTALĂ, IMPLICITĂ, INDIRECTĂ SAU REPRESIVĂ CE REZULTĂ DIN ACCESUL SAU UTILIZAREA INFORMAȚIILOR ACESTUI SITE SAU A LINK-URILOR ACESTUIA.

7. Acest site poate face trimitere către alte site-uri, care nu sunt întreținute de către Groupe SEB Romania. Groupe SEB Romania nu este responsabilă de conținutul acestor site-uri, iar acestea nu implică aprobarea Groupe SEB Romania pentru informațiile acestor site-uri. Groupe SEB Romania nu poate controla conținutul unor astfel de site-uri și nu este responsabilă pentru niciun fel de consecință rezultând din utilizarea de către dumneavoastră a acestor site-uri.

Orice informații, răspunsuri, întrebări, comentatrii, sugestii referitoare la conținutul documentelor incluse în site, transmise de către dumneavoastră, nu sunt considerate a fi confidențiale sau non-proprietate a Groupe SEB Romania. Groupe SEB Romania nu are niciun fel de responsabilitate privind astfel de informații transmise, și poate reproduce, utiliza sau publica informațiile primite fără a fi limitată. Mai mult, Groupe SEB Romania poate utiliza orice idee, concept, cunoștințe sau tehnologii conținute în acest gen de informații pentru orice scop, inclusiv, dar nu limitându-se la acest lucru, dezvoltarea, producerea și desfacerea de produse ce pot conține astfel de informații.

Caracterul secret al informațiilor transmise prin Internet nu este garantat. Informațiile pe care le transmiteți sunt destinate exclusiv pentru Groupe SEB si birourilor sale subsidiare.